Aanbod uren peuterspeelzaal na de zomervakantie

Wij weten het al lang, maar we willen graag dat iedereen het weet. RK de Regenboog is de aller leukste peuterspeelzaal die er is!
En na de zomer heb je nog meer redenen om je peuter bij ons naar de peuterspeelzaal te brengen. Want er gaan een aantal dingen veranderen.
Je hebt de keuze uit drie groepen:

De peuterspeelzaal op het Gronsvelderf. Dit is de reguliere peuterspeelzaal. Uw kind kan hier een ochtend en een middag komen. Met een CJG verklaring zijn dat twee ochtenden en twee middagen. Vanaf 2,5 jaar komt hier ook om de week de woensdagmorgen bij.
De peuterspeelzaal is gevestigd in de school.

De flex peuterspeelzaal. Dit is een nieuwe groep. De groep is hetzelfde als de reguliere peuterspeelzaal, alleen ben je flexibel in de keuze van de dagdelen. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen voor alleen de ochtenden, wat vooral fijn is voor kinderen die ‘s middags nog slapen.
De flex peuterspeelzaal is gevestigd in het helemaal gerenoveerde gebouw aan de Hoensbroeksingel. Hier zitten we samen met nog twee scholen, midden in het groen (op 3 minuten fietsafstand van de school).

De peuteracademie. Hier komen de kinderen een langere dag. Namelijk van kwart voor negen tot kwart voor drie. Ze komen een dag, of twee dagen bij een CJG verklaring en vanaf 2,5 jaar ook op de woensdag.
Fijn als je bijvoorbeeld werkt. De kinderen krijgen hier ook eten en drinken.
De peuteracademie is gevestigd in de school.

Wij werken met Uk & Puk, dat is een educatief totaalprogramma voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Spelen staat centraal in Uk & Puk. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen en zijn grote broer Ko bij de kleuters. Met Uk & Puk werken we in thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van onze peuters op de RK de Regenboog.

Het draait bij peuterspeelzaal RK de Regenboog niet om lesjes geven en leren, maar om actief bezig zijn, lekker spelen en ontdekken. Precies wat peuters het liefste doen. Door het spel op de juiste manier aan te moedigen, doen peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op natuurlijke wijze een brede ontwikkeling door. Speel, ontdek, groei!

Samenwerking met ouders is een belangrijk onderdeel van onze manier van werken. Wij bespreken graag met u hoe we de verantwoordelijk kunnen delen voor wat betreft de ontwikkeling van uw kind.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact op met ons 06 – 38 30 95 16.

Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met de directie van de basisschool:

Kitty van den Bulk (directeur)
010 – 482 04 63.

Graag tot ziens!